מכון היצוא

תעשיית המזון - בקרה, איכות ושימור המזון בישראל

לפניכם כתבה העוסקת בתעשיית המזון הישראלית והפעילות הבינלאומית – המתכון להצלחה הוא היכולת של תעשיית המזון הישראלית לזהות טרנדים עולמיים, להתאים את עצמה לשינויים בצריכת העולם ולהטמיע את החדשנות ורלוונטיות.

המודעות הגוברת של הצרכנים בעולם להשפעת המזון על בריאותם, מביאה לשינויים בביקושים וישראל מספקת את הביקושים למוצרי איכות ובריאות.

פעילות מכון היצוא מייצרת חשיפה והזדמנויות עסקיות עבור ענף המזון ובכך מסייעת ליצואנים לחדור לשווקים בינלאומיים וליצור שיתופי פעולה מוצלחים.

לחצו כאן

טעינה