תוצרת טרייה ויין - מן העיתונות

50 דונם של כרמים שמפיקים שמונה זני יין תוצרת ענבים ישראליים מזיכרון יעקב - היקב הראשון בקפריסין הטורקית הוא מיזם תיירותי של משפחת פרידמן הישראלית.

פרטים נוספים

שבוע מאוד מעניין עבר על תעשיית היין הישראלית, שלא שוקטת לרגע. מכון היצוא עם מיזם חדש שמוליד בין היתר את האישה הכי חזקה בענף היין, יקב רמת הגולן חושף את הפעילות הסודית של ענת לוי, וכמובן המפגש השנתי בתל חי

פרטים נוספים

Arguably the most prestigious wine visit to Israel since Baron Edmond de Rothschild first arrived in 1887!

פרטים נוספים

ב-2017 פעלו בישראל כ-40% פחות רפתות מאשר ב-2001, אך כמות הפרות החולבות דווקא גדלה, עקב עלייה בתפוקות יחידת הייצור, התייעלות מבנים והרפורמה שחלה בענף החלב. לצד העליה בתפוקה, מחיר החלב לצרכן עלה השנה ב-3.5%.

פרטים נוספים

ברבעון הראשון של השנה גדל היצוא בכ-10% והסתכם בכ-5.5 מיליון דולר. העלייה נרשמה כתוצאה מגידול ביצוא לצפון אמריקה והאיחוד האירופי.

פרטים נוספים

מכון היצוא לחקלאים: העתיד נמצא במזונות על, גלובס, 20.1.16

פרטים נוספים

האם צפוי שינוי בעולם המדיה הדיגיטלית, לאן ענף הרכב שועט, מה יתחדש בעולם התקשורת, אילו מוצרים מחפשים הצרכנים בתחום המזון ובאילו מדינות ביטחון המולדת יתחזק? חמישה מנהלי ענפים במכון היצוא מספרים על השינויים הצפויים ב-2016

פרטים נוספים

יצוא מוצרי הצריכה - כמו כל היצוא הישראלי סבל בשנה החולפת מירידה חדה של 7%. זאת בזמן שבעולם הייתה דווקא מגמה הפוכה. איך מתמודדים היצואנים, עם אלו כלים המדינה מסייעת ומה הצפי לשנת 2016?

פרטים נוספים
טעינה
טעינה

מכון היצוא