מכון היצוא

תוצרת טרייה ויין

קשרים בינלאומיים ענפים, בצד פתרונות מעשיים וחדשניים, מאפשרים לענף התוצרת הטרייה והיין במכון היצוא לפתוח את הדלתות הנכונות עבור החברות הישראליות ולמצב אותן כמובילות בשווקים בחו"ל, כאשר לא מעט הצלחות כבר נרשמו הודות לאיכות הגבוהה של המוצרים המקומיים והעידוד של מכון היצוא.

הענף פועל ליצירת הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, במטרה להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. בנוסף, חשיפת מוצרים ישראליים בפני גורמים שונים מסייעת להגברת המודעות למוצרים ישראליים איכותיים.


דרכי הפעולה העיקריות

ענף התוצרת הטרייה והיין במכון היצוא מייצג למעלה מ – 580 חברות ומעודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן בניית פלטפורמה ליצירת הזדמנויות עסקיות ברחבי העולם, ליווי וייעוץ מותאמים אישית לצרכים של כל חברה וחברה, גישה למאגר מידע נרחב בתחום התוצרת הטרייה והיין, הדרכה מקצועית בתחום הפעילות של החברה וחשיפה ללקוחות מקצועיים בחו"ל.

אנשי קשר

יערה שמעוני

מנהלת ענף פודטק ויין

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

תערוכת Fruit Logistica

15 חברות ישראליות השתתפו בביתן החברות הישראליות בתערוכת Fruit Logistica בגרמניה.

קרא עוד

כל האמצעים כשרים

ידיעות אחרונות 02.10.19

קרא עוד

YALLA, WINES OF ISRAEL

אתר winesisrael 28.4.19

קרא עוד

מגמות בענף תוצרת טרייה | 2018

כ- 90% מהיצוא החקלאי של ישראל מופנה לשוק האירופאי. כ-55% מיצוא התוצרת הטריה של ישראל פירות.

קרא עוד

מגמות בענף היין והמשקאות | 2018

בעשור האחרון הוכפל הביקוש ליין מישראל. בשנת 2018 נרשמה עליה של כ-3%. המשך מגמת עליה כתוצאה מעלייה ביצוא יין מישראל.

קרא עוד

Scientists have discovered a way to make apples last an entire year

כתבה באתר The Grapevine העוסק בפיתוח וחדשנות קולינרית בישראל, העוסקת פיתוח החדשני בתוצרת טריה שפותח במכללת תל-חי, בשימור תפוחים

קרא עוד

“Channel blurring” can widen access to healthy food, UNLV researchers say

הקשר בין המחירים של פירות וירקות לבין איכותם. מחקר שנעשה באוניברסיטת UNLV, קבע כי מחירים נמוכים על תוצרת לאו דווקא מצביעה על איכותם.

קרא עוד
טעינה