מכון היצוא

פודטק - מן העיתונות

ריאיון עם יו"ר מכון היצוא במגזין FoodNavigator-Asia בנושא הפוטנציאל העסקי בתחום המזון - ישראל והאמירויות

פרטים נוספים

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

פרטים נוספים

בכנס שקיים אתמול (ב') מכון היצוא הוצגו האתגרים איתם מתמודד העולם במהפכת המזון והפיתוחים הטכנולוגיים החדשים בתחום.

פרטים נוספים

נציגי חברת סינגה התאילנדית - חברת המשקאות הגדולה במדינה האסיאתית, הגיעו השבוע לישראל במטרה לבחון את מכונת הברד האוטומטית הראשונה בעולם שפותחה בישראל ושיתופי פעולה נוספים בתחומי הפודטק, קלינטק, מדיה דיגיטלית וייצור מתקדם.

פרטים נוספים

אצות מייצרות את כמעט כל רכיבי התזונה הנדרשים לקיום האדם, אך למרות הפוטנציאל האדיר לא הושקע בזה די בשל מגבלות טכנולוגיות וכלכליות. אלגטק - חברה ישראלית הצליחה להתגבר על הקשיים והקימה מפעל לייצור אצות מיקרוסקופיות בלב הערבה הנחשבת כיום לאחת מהחברות המתקדמות והחדשניות בעולם. סיפור הצלחה ישראלי.

פרטים נוספים

רשתות בינלאומיות מחפשות חדשנות בתעשיית הפודטק הישראלית. בכנס שיקיים מכון היצוא בקרוב יוצגו גישות ותעשיות חדשניות בתחום המזון, שיכולות לחולל מהפכה. "אנחנו מחפשים שת"פים ישראליים. ללקוחות יש רעב לצרכנות מזון בהיבט התרבותי", אומר נציג רשת המרכולים EDEKA בגרמניה.

פרטים נוספים

לנסות, להעז ולחשוב באופן מאד מקורי, לייצר משהו חדש ובלי לבזבז זמן. לקראת כנס מוצרי הצריכה של מכון היצוא שיתקיים בשבוע הבא בתל אביב, ד"ר אייל דורון מסביר מה צריך לעשות וכיצד לחשוב כדי להישאר תמיד רלוונטיים בעולם העסקים. "העולם החדש הגיע, אין אפשרות להמתין עוד לדברים. צריך לעשות ולחדש כל הזמן"

פרטים נוספים
טעינה
טעינה