מכון היצוא

פודטק

בעשורים האחרונים עומדות החברות הישראליות בחזית החדשנות בתעשיות מוצרי הבריאות ואיכות החיים, ומקדמות את צמיחת השוק, ששוויו נאמד ב-770 מיליארד דולר. לשוק דינמי זה תחומי פעילות רבים, ובהם  ויטמינים ומינרלים, צמחי מרפא ותרופות מצמחים, תזונת ספורט, מוצרים טבעיים ואורגניים ומזונות פונקציונליים – כאשר בכל התחומים הללו, החברות הישראליות צועדות בראש.

הגידול באוכלוסייה העולמית, הזדקנות התושבים במדינות המפותחות וההכרה הגוברת בחשיבותו של מזון בריא ומזין מביאים לביקוש גובר והולך למוצרי התעשייה המקומית, המסתמכת על חשיבה יצירתית וטכנולוגיה מתקדמת: שני מאפיינים המצויים בשפע בישראל.


הפיתרון הישראלי הבריא

מהשדה ועד לצלחת, היצואניות הישראליות מציעות שפע של פתרונות בריאות ואיכות חיים חדשניים, ממותגי מזון ועד למרכיבי מזון, מחומרי טעם וריח ועד למערכות אספקת אבות מזון חדשניים ומתקדמים להבטחת תועלות בריאותיות חשובות.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף הפודטק במכון היצוא עומד לרשות 200 החברות הישראליות על מנת לממש את הפוטנציאל הגלום בהן, ומזמין אותן ליהנות משיפור עמדת הזינוק שלהן לקראת התרחבות אל מעבר לים – באמצעות יצירת הזדמנויות עסקיות, איתור שותפים עסקיים ברחבי העולם, פעילות לחשיפת המוצרים הישראליים ועוד.

אנשי קשר

סהר יזדנפור

ראש תחום פודטק

אלונה טריואקס

מתאמת שיווק בחטיבת מוצרי צריכה

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

21-17

נובמבר
2019
לתאריכים המלאים
17
נובמבר
יום א'

ביקור משלחת מתאילנד Rise Accelerator

סוג אירוע

מפגשים עסקיים

מיקום

לא הוגדר

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

20-18

מאי
2020
לתאריכים המלאים
18
מאי
יום ב'

תערוכת SEEDS & CHIPS

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

מילאנו, איטליה

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

הנהלת מכון היצוא ביקרה חברות מתעשיית הפודטק 21.5.19

מנכ"ל מכון היצוא ובכירים נוספים בירשו היום בשלוש חברות מתחומי טכנולוגיית המזון בפארק המדע ברחובות ובהרצליה.

קרא עוד

הזינוק בביקוש למזון בעולם – אתגרים ופתרונות - כל הזמן, 19.2.19

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

קרא עוד

"ישראל הפכה למעבדת מזון לטובת העולם" - YNET, 19.2.19

בכנס שקיים אתמול (ב') מכון היצוא הוצגו האתגרים איתם מתמודד העולם במהפכת המזון והפיתוחים הטכנולוגיים החדשים בתחום.

קרא עוד

RETHINKING FOOD 18.2.19

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

קרא עוד

מנהל פרויקטים באמזון: "ישראל - אומה של חדשנות ויצירתיות" - YNET, 16.12.18

כנס בנושא יצוא מוצרי צריכה בהשתתפות נציגי אמזון וג'יי-די שהתקיים לאחרונה ביוזמת מכון היצוא, חשף בפני עשרות חברות ישראליות את אפשרויות הסחר המקוון וכלים נוספים שיסייעו ליצוא הישראלי לצמוח.

קרא עוד

צובעים את המדבר באדום וירוק - YNET, ה-11.3.18

אצות מייצרות את כמעט כל רכיבי התזונה הנדרשים לקיום האדם, אך למרות הפוטנציאל האדיר לא הושקע בזה די בשל מגבלות טכנולוגיות וכלכליות. אלגטק - חברה ישראלית הצליחה להתגבר על הקשיים והקימה מפעל לייצור אצות מיקרוסקופיות בלב הערבה הנחשבת כיום לאחת מהחברות המתקדמות והחדשניות בעולם. סיפור הצלחה ישראלי.

קרא עוד

בגרמניה מחפשים שת"פים ישראליים - YNET, ה-8.3.18

רשתות בינלאומיות מחפשות חדשנות בתעשיית הפודטק הישראלית. בכנס שיקיים מכון היצוא בקרוב יוצגו גישות ותעשיות חדשניות בתחום המזון, שיכולות לחולל מהפכה. "אנחנו מחפשים שת"פים ישראליים. ללקוחות יש רעב לצרכנות מזון בהיבט התרבותי", אומר נציג רשת המרכולים EDEKA בגרמניה.

קרא עוד
טעינה

אירוע השבוע