מכון היצוא

פודטק

בעשורים האחרונים עומדות החברות הישראליות בחזית החדשנות בתעשיות מוצרי הבריאות ואיכות החיים, ומקדמות את צמיחת השוק, ששוויו נאמד ב-770 מיליארד דולר. לשוק דינמי זה תחומי פעילות רבים, ובהם  ויטמינים ומינרלים, צמחי מרפא ותרופות מצמחים, תזונת ספורט, מוצרים טבעיים ואורגניים ומזונות פונקציונליים – כאשר בכל התחומים הללו, החברות הישראליות צועדות בראש.

הגידול באוכלוסייה העולמית, הזדקנות התושבים במדינות המפותחות וההכרה הגוברת בחשיבותו של מזון בריא ומזין מביאים לביקוש גובר והולך למוצרי התעשייה המקומית, המסתמכת על חשיבה יצירתית וטכנולוגיה מתקדמת: שני מאפיינים המצויים בשפע בישראל.


הפיתרון הישראלי הבריא

מהשדה ועד לצלחת, היצואניות הישראליות מציעות שפע של פתרונות בריאות ואיכות חיים חדשניים, ממותגי מזון ועד למרכיבי מזון, מחומרי טעם וריח ועד למערכות אספקת אבות מזון חדשניים ומתקדמים להבטחת תועלות בריאותיות חשובות.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף הפודטק במכון היצוא עומד לרשות 200 החברות הישראליות על מנת לממש את הפוטנציאל הגלום בהן, ומזמין אותן ליהנות משיפור עמדת הזינוק שלהן לקראת התרחבות אל מעבר לים – באמצעות יצירת הזדמנויות עסקיות, איתור שותפים עסקיים ברחבי העולם, פעילות לחשיפת המוצרים הישראליים ועוד.

אנשי קשר

גלעד פלד

מנהל מחלקת אגרוטק, מזון ומים

יערה שמעוני

מנהלת ענף פודטק ויין

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

12

אוגוסט
2020
לתאריכים המלאים
12
אוגוסט
יום ד'

כנס ותערוכה FoodTech Expo Brazil

הנספחות הכלכלית בברזיל ומכון היצוא בשיתוף פעולה עם Paulo Silveira, מנהל ה-Foodtech Hub בברזיל מציעים לכם להשתתף באירוע וירטואלי בתחום הפודטק שיתקיים ביום רביעי, ה- 12 באוגוסט 2020.

סוג אירוע

פיתוח עסקי

מיקום

וירטואלי

תגית מחיר מחיר האירוע:   350 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   175 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

לבקשת מידע נוסף

03-02

ספטמבר
2020
לתאריכים המלאים
02
ספטמבר
יום ד'

Israel-US Agrifood Supply Chain Innovation Day - משלחת וירטואלית לסן פרסיסקו

סוג אירוע

מפגשים עסקיים

מיקום

וירטואלי

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

O PEQUENO GRANDE INOVADOR

מגזין Forbes Brasil 21.11.19

קרא עוד

הנהלת מכון היצוא ביקרה חברות מתעשיית הפודטק 21.5.19

מנכ"ל מכון היצוא ובכירים נוספים בירשו היום בשלוש חברות מתחומי טכנולוגיית המזון בפארק המדע ברחובות ובהרצליה.

קרא עוד

הזינוק בביקוש למזון בעולם – אתגרים ופתרונות - כל הזמן, 19.2.19

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

קרא עוד

"ישראל הפכה למעבדת מזון לטובת העולם" - YNET, 19.2.19

בכנס שקיים אתמול (ב') מכון היצוא הוצגו האתגרים איתם מתמודד העולם במהפכת המזון והפיתוחים הטכנולוגיים החדשים בתחום.

קרא עוד

RETHINKING FOOD 18.2.19

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

קרא עוד

מנהל פרויקטים באמזון: "ישראל - אומה של חדשנות ויצירתיות" - YNET, 16.12.18

כנס בנושא יצוא מוצרי צריכה בהשתתפות נציגי אמזון וג'יי-די שהתקיים לאחרונה ביוזמת מכון היצוא, חשף בפני עשרות חברות ישראליות את אפשרויות הסחר המקוון וכלים נוספים שיסייעו ליצוא הישראלי לצמוח.

קרא עוד

צובעים את המדבר באדום וירוק - YNET, ה-11.3.18

אצות מייצרות את כמעט כל רכיבי התזונה הנדרשים לקיום האדם, אך למרות הפוטנציאל האדיר לא הושקע בזה די בשל מגבלות טכנולוגיות וכלכליות. אלגטק - חברה ישראלית הצליחה להתגבר על הקשיים והקימה מפעל לייצור אצות מיקרוסקופיות בלב הערבה הנחשבת כיום לאחת מהחברות המתקדמות והחדשניות בעולם. סיפור הצלחה ישראלי.

קרא עוד
טעינה