מכון היצוא

פודטק

בעשורים האחרונים עומדות החברות הישראליות בחזית החדשנות בתעשיות מוצרי הבריאות ואיכות החיים, ומקדמות את צמיחת השוק, ששוויו נאמד ב-770 מיליארד דולר. לשוק דינמי זה תחומי פעילות רבים, ובהם  ויטמינים ומינרלים, צמחי מרפא ותרופות מצמחים, תזונת ספורט, מוצרים טבעיים ואורגניים ומזונות פונקציונליים – כאשר בכל התחומים הללו, החברות הישראליות צועדות בראש.

הגידול באוכלוסייה העולמית, הזדקנות התושבים במדינות המפותחות וההכרה הגוברת בחשיבותו של מזון בריא ומזין מביאים לביקוש גובר והולך למוצרי התעשייה המקומית, המסתמכת על חשיבה יצירתית וטכנולוגיה מתקדמת: שני מאפיינים המצויים בשפע בישראל.


הפיתרון הישראלי הבריא

מהשדה ועד לצלחת, היצואניות הישראליות מציעות שפע של פתרונות בריאות ואיכות חיים חדשניים, ממותגי מזון ועד למרכיבי מזון, מחומרי טעם וריח ועד למערכות אספקת אבות מזון חדשניים ומתקדמים להבטחת תועלות בריאותיות חשובות.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף הפודטק במכון היצוא עומד לרשות 200 החברות הישראליות על מנת לממש את הפוטנציאל הגלום בהן, ומזמין אותן ליהנות משיפור עמדת הזינוק שלהן לקראת התרחבות אל מעבר לים – באמצעות יצירת הזדמנויות עסקיות, איתור שותפים עסקיים ברחבי העולם, פעילות לחשיפת המוצרים הישראליים ועוד.

אנשי קשר

סהר יזדנפור

ראש תחום פודטק

אלונה טריואקס

מתאמת שיווק בחטיבת מוצרי צריכה

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

17-21

פברואר
2019
לתאריכים המלאים
17
פברואר
יום א'

משלחת עיתונאים בתחום הפודטק

סוג אירוע

משלחת

מיקום

ישראל

תגית מחיר מחיר האירוע:   500 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   0 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

לבקשת מידע נוסף

06-09

מאי
2019
לתאריכים המלאים
06
מאי
יום ב'

תערוכת SEEDS and CHIPS

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

Fiera Milano

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

"ישראל הפכה למעבדת מזון לטובת העולם" - YNET, 19.2.19

בכנס שקיים אתמול (ב') מכון היצוא הוצגו האתגרים איתם מתמודד העולם במהפכת המזון והפיתוחים הטכנולוגיים החדשים בתחום.

קרא עוד

RETHINKING FOOD 18.2.19

כנס RETHINKING FOOD לקח השנה את באיו לסיבוב מסביב לעולם כדי לגלות מה הם האתגרים העומדים בפני אנשי תעשיית המזון, מהן המגמות החדשות והמרגשות בתחום, ואילו פתרונות יש לתעשייה להציע למגוון רחב של אתגרים כבדי משקל.

קרא עוד

מנהל פרויקטים באמזון: "ישראל - אומה של חדשנות ויצירתיות" - YNET, 16.12.18

כנס בנושא יצוא מוצרי צריכה בהשתתפות נציגי אמזון וג'יי-די שהתקיים לאחרונה ביוזמת מכון היצוא, חשף בפני עשרות חברות ישראליות את אפשרויות הסחר המקוון וכלים נוספים שיסייעו ליצוא הישראלי לצמוח.

קרא עוד

צובעים את המדבר באדום וירוק - YNET, ה-11.3.18

אצות מייצרות את כמעט כל רכיבי התזונה הנדרשים לקיום האדם, אך למרות הפוטנציאל האדיר לא הושקע בזה די בשל מגבלות טכנולוגיות וכלכליות. אלגטק - חברה ישראלית הצליחה להתגבר על הקשיים והקימה מפעל לייצור אצות מיקרוסקופיות בלב הערבה הנחשבת כיום לאחת מהחברות המתקדמות והחדשניות בעולם. סיפור הצלחה ישראלי.

קרא עוד

בגרמניה מחפשים שת"פים ישראליים - YNET, ה-8.3.18

רשתות בינלאומיות מחפשות חדשנות בתעשיית הפודטק הישראלית. בכנס שיקיים מכון היצוא בקרוב יוצגו גישות ותעשיות חדשניות בתחום המזון, שיכולות לחולל מהפכה. "אנחנו מחפשים שת"פים ישראליים. ללקוחות יש רעב לצרכנות מזון בהיבט התרבותי", אומר נציג רשת המרכולים EDEKA בגרמניה.

קרא עוד

"צריכים להמציא את עצמנו מחדש" - YNET, ה-5.12.17

לנסות, להעז ולחשוב באופן מאד מקורי, לייצר משהו חדש ובלי לבזבז זמן. לקראת כנס מוצרי הצריכה של מכון היצוא שיתקיים בשבוע הבא בתל אביב, ד"ר אייל דורון מסביר מה צריך לעשות וכיצד לחשוב כדי להישאר תמיד רלוונטיים בעולם העסקים. "העולם החדש הגיע, אין אפשרות להמתין עוד לדברים. צריך לעשות ולחדש כל הזמן"

קרא עוד

היצוא למדינות האסיאתיות עולה שלב - YNET, ה-3.5.17

הבוקר נפגשו בירושלים שר הכלכלה והתעשייה, אלי כהן, עם מקבילו היפני, השר הירושיגה סקו, והשניים חתמו על הסכמים לחיזוק הקשרים הכלכליים בין ישראל ליפן. במסגרת ההסכם יוקם בקרוב מרכז סייבר ישראלי ביפן. בנוסף, בשבוע שעבר יצאה משלחת ראשונה, המונה 11 חברות בתחום המזון לחשוף את מגוון מוצרי המטבח הישראלי בפני שפים מקומיים, קניינים וחברות בתחום המזון ביפן ובקוריאה.

קרא עוד

לא רק חומוס - תעשיית המזון הישראלית פורצת לעולם - YNET, ה-28.3.17

קרוב ל-200 חברות ומובילי דעה מהארץ ומהעולם השתתפו השבוע בכנס ההייטק של האוכל הישראלי - הפוד-טק, ביוזמת מכון היצוא. "העתיד, הביטחון, ביטחון המזון של מדינת ישראל וגם בעולם כולו בנוי על הקידמה ועל החדשנות בנושא המזון". איך מוכרים אוכל ישראלי בחו"ל? קבלו כמה טיפים.

קרא עוד
טעינה

אירוע השבוע