מכון היצוא

מזון ומשקאות - מן העיתונות

סטארט-אפים ישראליים מציגים דרכים להלחם בבזבוז המזון.

פרטים נוספים

בדוך או בסיבוב? משלחת ישראלית השתתפה תערוכת האוכל הבינלאומית היוקרתית ביפן, לראשונה מאז החלה התערוכה את דרכה לפני 40 שנים.

פרטים נוספים

אתר jewishjournal, 6.2.19 צילום: יובל רווח

פרטים נוספים

המיזם "אוצרות הגליל" בראשות אשת העסקים הפילנתרופית רעיה שטראוס בן דרור אירח בעכו העתיקה את משלחת השופטים והשפים מהתוכנית "טופ שף" מארצות הברית, וגם את בעלי מסעדות הסלבס של ניו יורק, כשהתנאי הוא חברות במיזם ה-"Celebrity Chef ‘Birthright’" של היזם והמפיק הקולינרי הֶארבּ קרליץ.

פרטים נוספים
טעינה
טעינה