מכון היצוא

מזון

ענף המזון הישראלי נהנה מגידול מתמשך ביצוא בעשור האחרון, עם התפתחות השוק העולמי כולו ובמקביל לתהליכי שדרוג וייעול בקרב החברות המקומיות.

מטרת הענף במכון היצוא היא ליצור הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, על מנת להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. חשיפת המוצרים הישראליים בפני גורמים שונים ברחבי העולם מסייעת להגברת המודעות למזון ישראלי איכותי.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף המזון במכון היצוא מייצג למעלה מ – 500 חברות ועודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן אירוח משלחות נכנסות ויצירת הזדמנויות עסקיות בין חברות ישראליות רלוונטיות לגורמים הזרים, ארגון משלחות של יצואנים לחו"ל, הקמת תערוכות וביתנים לאומיים והפצת מידע עסקי.

אנשי קשר

גלעד פלד

מנהל מחלקת אגרוטק, מזון ומים

עדי טייכר

מנהלת ענף מזון ופודטק

יאנה אלייניקוב

מתאמת פיתוח עסקי מזון ופודטק

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

11-09

פברואר
2022
לתאריכים המלאים
09
פברואר
יום ד'

תערוכת Fruit Logistica 2022

תערוכת Fruit Logistica ברלין הינה התערוכה הבינ"ל המובילה בתחום התוצרת הטרייה.

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

ברלין, גרמניה

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

17-13

פברואר
2022
לתאריכים המלאים
13
פברואר
יום א'

תערוכת GULFOOD 2022

תערוכת Gulfood המתקיימת אחת לשנה זאת השנה ה- 25 , היא מקום מפגש מקצועי ומרכזי לחברות מענף המזון והמשקאות.

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

Dubai World Trade Centre, UAE

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

Head of IEI in FoodNavigator-Asia Magazine

ריאיון עם יו"ר מכון היצוא במגזין FoodNavigator-Asia בנושא הפוטנציאל העסקי בתחום המזון - ישראל והאמירויות

קרא עוד

עליה של 15% ביצוא מצות

ידיעות אחרונות, 14.4.19

קרא עוד

מגמות בענף היין והמשקאות | 2018

בעשור האחרון הוכפל הביקוש ליין מישראל. בשנת 2018 נרשמה עליה של כ-3%. המשך מגמת עליה כתוצאה מעלייה ביצוא יין מישראל.

קרא עוד
טעינה