מכון היצוא

מזון ומשקאות

ענף המזון והמשקאות הישראלי נהנה מגידול מתמשך ביצוא בעשור האחרון, עם התפתחות השוק העולמי כולו ובמקביל לתהליכי שדרוג וייעול בקרב החברות המקומיות.

מטרת הענף במכון היצוא היא ליצור הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, על מנת להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. חשיפת המוצרים הישראליים בפני גורמים שונים ברחבי העולם מסייעת להגברת המודעות למזון ישראלי איכותי.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף המזון והמשקאות במכון היצוא מייצג למעלה מ – 500 חברות ועודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן אירוח משלחות נכנסות ויצירת הזדמנויות עסקיות בין חברות ישראליות רלוונטיות לגורמים הזרים, ארגון משלחות של יצואנים לחו"ל, הקמת תערוכות וביתנים לאומיים והפצת מידע עסקי.

אנשי קשר

אורלי מלינבוים

מנהלת ענף מזון ומשקאות

נועה קולמן

מתאמת שיווק בחטיבת מוצרי צריכה

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

09-05

אוקטובר
2019
לתאריכים המלאים
05
אוקטובר
יום ש'

תערוכת Anuga 2019

מכון היצוא מתכבד להזמינך להציג בביתן הלאומי בתערוכת ANUGA 2019 - התערוכה החשובה והגדולה בעולם בתחום המזון והמשקאות.

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

קלן, גרמניה

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

13-12

נובמבר
2019
לתאריכים המלאים
12
נובמבר
יום ג'

תערוכת Kosherfest 2019

תערוכת המזון הכשר החשובה והגדולה בעולם. התערוכה מציעה אפשרות להשתלב בשוק הכשר הבינלאומי ומפגש עם קמעונאים, חברות קייטרינג, מלונאים, מפיצים וסיטונאים, מהחברות החשובות והמובילות בתחום זה. עיקר המבקרים: ארה"ב. מכון היצוא יקים השנה ביתן לאומי בתערוכה במסגרתו יתואמו פגישות בסיוע הנספחויות.

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

ניו ג'רזי, ארצות הברית

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

עליה של 15% ביצוא מצות

ידיעות אחרונות, 14.4.19

קרא עוד

מגמות בענף היין והמשקאות | 2018

בעשור האחרון הוכפל הביקוש ליין מישראל. בשנת 2018 נרשמה עליה של כ-3%. המשך מגמת עליה כתוצאה מעלייה ביצוא יין מישראל.

קרא עוד

מגמות בענף המזון | 2018

יצוא המזון מישראל הסתכם בכמיליארד דולר בשנת 2018. ישראל מייצאת בעיקר רכזים ומקפאים של פירות וירקות.

קרא עוד

מותחים מחדש את שרשרת המזון - כלכליסט, 26.3.19

סטארט-אפים ישראליים מציגים דרכים להלחם בבזבוז המזון.

קרא עוד

לראשונה: נציגות ישראלית בכנס המזון ביפן

בדוך או בסיבוב? משלחת ישראלית השתתפה תערוכת האוכל הבינלאומית היוקרתית ביפן, לראשונה מאז החלה התערוכה את דרכה לפני 40 שנים.

קרא עוד
טעינה