מזון ומשקאות

ענף המזון והמשקאות הישראלי נהנה מגידול מתמשך ביצוא בעשור האחרון, עם התפתחות השוק העולמי כולו ובמקביל לתהליכי שדרוג וייעול בקרב החברות המקומיות.

מטרת הענף במכון היצוא היא ליצור הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, על מנת להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. חשיפת המוצרים הישראליים בפני גורמים שונים ברחבי העולם מסייעת להגברת המודעות למזון ישראלי איכותי.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף המזון והמשקאות במכון היצוא מייצג למעלה מ – 500 חברות ועודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן אירוח משלחות נכנסות ויצירת הזדמנויות עסקיות בין חברות ישראליות רלוונטיות לגורמים הזרים, ארגון משלחות של יצואנים לחו"ל, הקמת תערוכות וביתנים לאומיים והפצת מידע עסקי.

אנשי קשר

אורלי מלינבוים

מנהלת ענף מזון ומשקאות

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

25-27

נובמבר
2018
לתאריכים המלאים
25
נובמבר
יום א'

מפגש עם מנכ"ל חברת פגאסוס ברזיל

Pegasus – הינה חברה העוסקת ביבוא והפצת מזון לשוק המקומי בברזיל. החברה מייבאת כיום ממספר מדינות ביניהן איטליה, צרפת, פולין ואוסטרליה. ואף עובדת בשוק הישראלי. מכון היצוא בשיתוף הנספחות הישראלית של ישראל בריו דה ז'נרו הזמינו את מנכ"ל החברה, מר. סודרי, על מנת לאתר חברות ומוצרים חדשים ולהגדיל את הייבוא מהארץ.

סוג אירוע

מפגשים עסקיים

מיקום

המכון הישראלי לייצוא ולשיתוף פעולה בין-לאומי, המרד, תל אביב יפו, ישראל

תגית מחיר מחיר האירוע:   350 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   0 ₪

 
 

לבקשת מידע נוסף

11

דצמבר
2018
לתאריכים המלאים
11
דצמבר
יום ג'

כנס מוצרי צריכה 2018 - לצאת לעולם בקליק אחד

סוג אירוע

כנס

מיקום

הגן בשפיים, שפיים, ישראל

תגית מחיר מחיר האירוע:   100 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   100 ₪

 
 

לבקשת מידע נוסף

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

פסטיבל מזון ישראלי ברשת Fairway בניו יורק - ערוץ 20

פסטיבל המזון בניו יורק אורגן על ידי מכון היצוא ובשיתוף מנהל סחר חוץ וחברת אל על ומשתתפות בו 18 חברות.

קרא עוד

פסטיבל מזון ישראלי נפתח בניו יורק - YNET, 11.10.18

אתמול (רביעי) נפתח ברשת Fairway "פסטיבל ישראל" במטרה לקדם מוצרי מזון, משקאות וקוסמטיקה תוצרת כחול לבן.

קרא עוד

פודטק: לעשות שינוי אמיתי בענף המזון - YNET, ה-26.12.16

בעולם שבו מלאי המזון הולך ומידלדל ומאידך בעיות ההשמנה צוברות תאוצה יש צורך למצוא פתרונות חדשניים. ההשקעה בסטארט-אפים קטנים היא אחת הדרכים לעשות זאת. קבלו הצצה לחברות שמנסות לשנות לנו את הרגלי התזונה, לפתח חלבונים שלא מן החי ולהגן עלינו מסלמונלה

קרא עוד

סקירת שוק המזון והתוצרת החקלאית בהונג קונג

סקירת שוק המזון והתוצרת החקלאית בהונג קונג

קרא עוד

סקירה על תחום המזון בסינגפור

סקירה על תחום המזון בסינגפור

קרא עוד

מכון היצוא לחקלאים: העתיד נמצא במזונות על, גלובס, 20.1.16

מכון היצוא לחקלאים: העתיד נמצא במזונות על, גלובס, 20.1.16

קרא עוד

מחקר שוק - שוק המזון בקוריאה

מחקר שוק - שוק המזון בקוריאה

קרא עוד

לא רק חומוס - תעשיית המזון הישראלית פורצת לעולם - YNET, ה-28.3.17

קרוב ל-200 חברות ומובילי דעה מהארץ ומהעולם השתתפו השבוע בכנס ההייטק של האוכל הישראלי - הפוד-טק, ביוזמת מכון היצוא. "העתיד, הביטחון, ביטחון המזון של מדינת ישראל וגם בעולם כולו בנוי על הקידמה ועל החדשנות בנושא המזון". איך מוכרים אוכל ישראלי בחו"ל? קבלו כמה טיפים.

קרא עוד
טעינה

אירוע השבוע

אירוע השבוע