מכון היצוא

מזון

ענף המזון הישראלי נהנה מגידול מתמשך ביצוא בעשור האחרון, עם התפתחות השוק העולמי כולו ובמקביל לתהליכי שדרוג וייעול בקרב החברות המקומיות.

מטרת הענף במכון היצוא היא ליצור הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, על מנת להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. חשיפת המוצרים הישראליים בפני גורמים שונים ברחבי העולם מסייעת להגברת המודעות למזון ישראלי איכותי.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף המזון במכון היצוא מייצג למעלה מ – 500 חברות ועודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן אירוח משלחות נכנסות ויצירת הזדמנויות עסקיות בין חברות ישראליות רלוונטיות לגורמים הזרים, ארגון משלחות של יצואנים לחו"ל, הקמת תערוכות וביתנים לאומיים והפצת מידע עסקי.

אנשי קשר

עדי טייכר

מנהלת תחום מזון ופודטק

יאנה אלייניקוב

מתאמת פיתוח עסקי, מזון ופודטק

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

24-23

מאי
2023
לתאריכים המלאים
23
מאי
יום ג'

PLMA - תערוכת המותג הפרטי

מכון היצוא הישראלי, בשיתוף מינהל סחר חוץ במשרד הכלכלה, יקים ביתן לאומי של ישראל בתערוכת המותג הפרטי באמסטרדם, הולנד, בין התאריכים 23-24 במאי.

סוג אירוע

תערוכה

מיקום

אמסטרדם, הולנד

לעלויות ופרטים נוספים, אנא צרו קשר

לבקשת מידע נוסף

02-30

מאי-יוני
2023
לתאריכים המלאים
30
מאי
יום ג'

משלחת בתחום חלבונים אלטרנטיבים סביב כנס BIG MEAT

The foodtech sector at the Israel Export Institute, and the Israeli Economic Trade Mission to the Nordics, invites you to take part in a roadshow to Sweden,

סוג אירוע

משלחת

מיקום

שבדיה

תגית מחיר מחיר האירוע:   3000 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   2300 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

הרשמה מקוונת

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

Head of IEI in FoodNavigator-Asia Magazine

ריאיון עם יו"ר מכון היצוא במגזין FoodNavigator-Asia בנושא הפוטנציאל העסקי בתחום המזון - ישראל והאמירויות

קרא עוד

עליה של 15% ביצוא מצות

ידיעות אחרונות, 14.4.19

קרא עוד

מגמות בענף היין והמשקאות | 2018

בעשור האחרון הוכפל הביקוש ליין מישראל. בשנת 2018 נרשמה עליה של כ-3%. המשך מגמת עליה כתוצאה מעלייה ביצוא יין מישראל.

קרא עוד
טעינה