מכון היצוא

מזון ומשקאות

ענף המזון והמשקאות הישראלי נהנה מגידול מתמשך ביצוא בעשור האחרון, עם התפתחות השוק העולמי כולו ובמקביל לתהליכי שדרוג וייעול בקרב החברות המקומיות.

מטרת הענף במכון היצוא היא ליצור הזדמנויות עסקיות עבור החברות הישראליות, על מנת להגדיל את היצוא ולהרחיב את השווקים שבהם הן פועלות. חשיפת המוצרים הישראליים בפני גורמים שונים ברחבי העולם מסייעת להגברת המודעות למזון ישראלי איכותי.

דרכי הפעולה העיקריות

ענף המזון והמשקאות במכון היצוא מייצג למעלה מ – 500 חברות ועודד את התעשייה הישראלית בשלל דרכים, ובהן אירוח משלחות נכנסות ויצירת הזדמנויות עסקיות בין חברות ישראליות רלוונטיות לגורמים הזרים, ארגון משלחות של יצואנים לחו"ל, הקמת תערוכות וביתנים לאומיים והפצת מידע עסקי.

אנשי קשר

אורלי מלינבוים

מנהלת ענף מזון ומשקאות

נועה קולמן

מתאמת שיווק בחטיבת מוצרי צריכה

לוח אירועים

רשימה
לוח שנה
Magnifier
רשימה
לוח שנה
טעינה

חיפוש אירוע

03

פברואר
2020
לתאריכים המלאים
03
פברואר
יום ב'

תהליכי רכש של האו"ם וסוכנויותיו

המפתח לשווקים חדשים של האו"ם: היכרות עם מאפייני שוק האו"ם, הבנת תהליכי הרכש והקניית כלים אופרטיביים לצורך חדירה לשוק

סוג אירוע

סדנא

מיקום

מכון היצוא, המרד 29, תל אביב, קומה 5

תגית מחיר מחיר האירוע:   360 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   280 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

הרשמה מקוונת

10

פברואר
2020
לתאריכים המלאים
10
פברואר
יום ב'

דרישות ה-FDA ליצוא מזון לשוק האמריקאי

הסמינר מיועד ליצואן מזון ישראלי המעונין להעשיר את הידע והמוכנות לדרישות ה FDA על מנת לעמוד בתקנות יצוא המזון לשוק האמריקאי.

סוג אירוע

הדרכה

מיקום

מכון היצוא, המרד 29, תל אביב, קומה 5

תגית מחיר מחיר האירוע:   400 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   300 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

הרשמה מקוונת

מאמרים וחדשות

חיפוש מאמרים

סנן מאמרים לפי

עליה של 15% ביצוא מצות

ידיעות אחרונות, 14.4.19

קרא עוד

מגמות בענף היין והמשקאות | 2018

בעשור האחרון הוכפל הביקוש ליין מישראל. בשנת 2018 נרשמה עליה של כ-3%. המשך מגמת עליה כתוצאה מעלייה ביצוא יין מישראל.

קרא עוד

מגמות בענף המזון | 2018

יצוא המזון מישראל הסתכם בכמיליארד דולר בשנת 2018. ישראל מייצאת בעיקר רכזים ומקפאים של פירות וירקות.

קרא עוד

מותחים מחדש את שרשרת המזון - כלכליסט, 26.3.19

סטארט-אפים ישראליים מציגים דרכים להלחם בבזבוז המזון.

קרא עוד

לראשונה: נציגות ישראלית בכנס המזון ביפן

בדוך או בסיבוב? משלחת ישראלית השתתפה תערוכת האוכל הבינלאומית היוקרתית ביפן, לראשונה מאז החלה התערוכה את דרכה לפני 40 שנים.

קרא עוד
טעינה