מכון היצוא

הזינוק בביקוש למזון בעולם – אתגרים ופתרונות - כל הזמן, 19.2.19

מה הן המגמות החדשות בתחום המזון? מה האתגרים העומדים בפני אוכלוסיות העולם בנושא ההזנה? כיצד מתגברים על הביקוש ההולך וגדל לבשר, האם הפתרון טמון בתחליפי חלבון? כיצד אסיה מתמודדת עם השמנת ילדים והתמכרותם ההולכת וגוברת לסוכר ותוצריו? מי עומדת מאחורי החממה הטכנולוגית הטבעונית הראשונה, ואיך זה קשור לעליית הטבעונות באירופה? כיצד מתמודדת ברזיל עם בזבוז מזון? כיצד משתפים פעולה סטארטאפים ישראלים וחברות מזון בינלאומיות?

לכתבה לחצו כאן

טעינה