מכון היצוא

קניין רוחני בתחום הפודטק והמזון

27

פברואר
2020
לתאריכים המלאים
27
פברואר
יום ה'

סוג אירוע

הדרכה

ענפים

פודטק

קוד אירוע

13193

מיקום

מכון היצוא, המרד 29, תל אביב, קומה 5

תגית מחיר מחיר האירוע:   380 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   320 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

הרשמה מקוונת

קניין רוחני בתחום הפודטק והמזון - איך רושמים פטנט על טעם ועל ריח?

הרחב הכל

קניין רוחני בתחום הפודטק והמזון - איך רושמים פטנט על טעם ועל ריח?

+

סמינר:

קניין רוחני בתחום הפודטק והמזון

איך רושמים פטנט על טעם ועל ריח?


תחום הפודטק הינו שילוב של עולם המזון הקלאסי עם טכנולוגיות חכמות מעולמות שונים.

הגנת הקניין הרוחני הינה כלי חשוב ליצירת ערך כלכלי לחברה בתחום זה והיא מתבצעת באמצעות ההגנות הבאות:
• רישום פטנטים על: מרכיבי המזון, תוצרים חדשים, אריזות חכמות וטכנולוגיות בשרשרת הייצור
• סודות מסחריים
• רישום עיצוב המתייחס למראה המוצר או לחלק ממנו

הסמינר נערך בשיתוף קבוצת ריינהולד כהן המתמחה בקניין רוחני

מועד ומקום:
יום ה' 27.2.2020, בין השעות 09:30 – 13:00 (התכנסות והרשמה 09:30 – 09:00) במכון היצוא, בית התעשייה, רחוב המרד 29, תל אביב, קומה 5

בתוכנית:
09:30-09:00 התכנסות והרשמה

10:15-09:30 "מזון עם מחשבה" – קניין רוחני ופטנטים בתחום המזון
עו"פ תמר מורג סלע, שותפה בכירה ומנהלת מח' פודטק אגריטק, קבוצת ריינהולד כהן


11:00-10:15 להגן על הקנקן ועל מה שבתוכו – הגנה על עיצובים תעשייתיים בתחום המזון
עו"ד סער אלון, שותף ומנהל מח' עיצובים, קבוצת ריינהולד כהן

11:15-11:00 הפסקת קפה

12:00-11:15 איך רושמים פטנט על מוצר? מקרה בוחן של חברת ליקורד
ד"ר טל עופר, ראש קניין רוחני וסימני מסחר, מו"פ גלובלי, ליקורד 

13:00-12:00 שם טוב זה (לא) כל הסיפור – על מיתוג וסימני מסחר בתחום המזון 

עו"ד רונית ברזיק-סופר, שותפה בכירה ומנהלת מח' סימני מסחר, קבוצת ריינהולד כהן

דמי השתתפות:
320 ₪ לחברי מכון היצוא,
380 ₪ לשאינם חברים

5% הנחה לנרשמים דרך אתר המכון

ההשתתפות מותנית בתשלום מראש. לא יתקבלו כתבי התחייבויות.

לפרטים והרשמה:
המרכז ללימודי יצוא,
טלפון: 5142934/845 – 03
איימיילorlyd@export.gov.il

הודעות ביטול תתקבלנה בכתב עד יומיים לפני האירוע. לאחר מועד זה לא יוחזר התשלום.

טעינה