מכון היצוא

יצוא מזון לשוק האמריקאי - שיווק וסחר, רגולציה ותקינה

לוח שנה
06/12/2019 09:00 PM 06/12/2019 09:00 PM יצוא מזון לשוק האמריקאי - שיווק וסחר, רגולציה ותקינה יצרני מזון רבים רואים בשוק האמריקאי מטרה להתרחבות ולצמיחה. היקף מחזור המכירות של רשתות שיווק וחנויות המזון נאמד בלמעלה מ 640 מליארד דולר בשנה ונובע ממעל ל 38,300 נקודות מכירה. כניסה לשוק האמריקאי הכללי מהווה אתגר עבור היצואן הישראלי. מכון היצוא בשיתוף עם נציגויות משרד הכלכלה והתעשייה בארה"ב, מזמין אתכם לסמינר בו יבחנו האתגרים של השוק האמריקאי בהיבטים המסחריים והרגולטוריים ויכלול גם נגיעות בטעמים של הצרכן האמריקאי. הסמינר מיועד ליצואני מזון ישראליים המעוניינים לחדור לשוק האמריקאי הכללי ומטרתו העשרת הידע של יצואני הענף בסוגיות מהותיות. מכון היצוא, המרד 29, קומה 5,
13
יוני
יום ה'

סוג אירוע

הדרכה

ענפים

מזון ומשקאות

קוד אירוע

12188

מיקום

מכון היצוא, המרד 29, קומה 5

תגית מחיר מחיר האירוע:   300 ₪

תגית הנחה מחיר לחברי המכון:   200 ₪

5% הנחה לנרשמים בהרשמה מקוונת באמצעות אתר המכון

הרשמה מקוונת
לצפייה לפרטים נוספים

ביצוע תהליך הרשמה לאירוע

1
2
3
4

פרטי החברה

פרטי המשתתפים

תשלום

אישור

לא זוהה מספר מזהה אנא מלאו את הפרטים להמשך:

משתתף ראשון

טעינה

אירוע השבוע