מכון היצוא

​תערוכת Wine & Gourmet Taipei

הנספחות הכלכלית בטאיוואן  ומכון הייצוא הקימו ביתן ישראלי בתערוכת Wine & Gourmet Taipei שהתקיימה בתאריכים 29/6-1/7/17 בטייפה.

במשך ארבעת ימי התערוכה התקיימו סדרה של אירועים שנועדו  לחשוף את היינות הישראלים לאוכלוסייה המקומית, במהלכן הוצגו יינות מ- 17 יקבים ישראלים.

במסגרת התערוכה התקיים סמינר יין ישראלי בהשתתפות כ-80 אנשים מתעשיית היין וביניהם בעלי מסעדות יוקרה, יבואנים ממלונות , בלוגרים ואנשי מדיה מתחום היין וסומולרים.

הביתן הישראלי בתערוכת WGT  היווה את אחד הביתנים הגדולים והמרשימים בתערוכה, יבואנים וקניינים באו לטעום מהיינות הישראלים.
בנוסף, התקיימה הרצאה של מומחה היין אדם מונטיפיורי, מול קהל של יבואנים ואוהבי יין.

טעינה